Welkom bij Choes kinderschoenen

Op 8 maart 2019 opende Choes kinderschoenen feestelijk haar deuren onder leiding van Conny Heinemans.

Choes is een kinderschoenen speciaalzaak. Zorgvuldig en met veel passie wordt ieder seizoen een mooie collectie kinderschoenen samengesteld uit de meest hippe schoenmerken.

Je kunt bij ons terecht voor de leukste kinderschoenen van merken als Red Rag, Develab, Clic, Hip Shoe Style, Pinocchio, Shoesme, Giga, Kipling, Munich, Beberlis en Bergstein. Schoenen met de beste zorg ontworpen, gemaakt van hoogwaardige materialen, die we hebben geselecteerd volgens de laatste fashiontrends. Kwaliteitsschoenen die de basis voor gezonde voeten vormen van maat 17 t/m 40-41)

Bij Choes kinderschoenen vind je niet alleen de allerleukste jongens- en meisjesschoenen. Je vind bij ons ook allerlei accessoires zoals tassen, sokken, petten/mutsen, sjaals en alle onderhoudsproducten voor je schoenen. Onze winkel ligt in Amby ( wijk 25 ). Een van de oudste dorpen van Nederland gelegen aan de rand van Maastricht. De winkel is makkelijk bereikbaar via de A2 en A79. Parkeren doe je gratis voor de deur of op het Severenplein op 2 minuten loopafstand.

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van nieuwe schoenen en geven advies over de juiste maat en pasvorm.

Naast onze winkel hebben we ook een webshop. 

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen omtrent kinderschoenen en onze winkel? Volg ons dan via Facebook en/of Instagram.